МЕНЮ КОМПАНІЇ
На цій сторінці Ви знайдете готові рішення для реалізації вашого бізнесу.
Якщо є питання, залиште заявку та спеціаліст з вами зв'яжеться.
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПІЦЕРІЇ
Піцерія - це територія, яка поєднує людей свіжою, смачною їжею ручної роботи у теплій невимушеній обстановці. Величезна кількість любителів піци робить запуск бізнесу у цьому напрямі дуже привабливим. Вибір формату закладу визначить ваші витрати.

Доставка піци додому
Найбільш економний варіант для старту.

Піцерія у форматі фаст фуд
Найбільш поширений формат для новачків, це невелике кафе чи піцерія на фудкорті. Асортимент складається з піци, легких салатів та десертів, безалкогольних та слабоалкогольних (пиво) напоїв.

Піцерія у форматі ресторан
Універсальний формат закладу, як правило, італійський ресторан. Асортимент складається з піци різних типів, салатів, гарячих та холодних закусок, безалкогольних та алкогольних напоїв. Основні витрати: ремонт приміщення та обладнання.

Піцерія з франшизи
Можливість знизити ризики бізнесу-початківця.

При виборі будь-якого формату запорука успіху – дотримання технології приготування піци, а обладнання – засіб дотримання технології. Потрібно заощаджувати на обладнанні? Можна заощаджувати на обладнанні, якщо Ви готові витрачати більше ресурсів для дотримання якості продукту: більше навчати людей, контролювати і т.д.; до меншого терміну експлуатації устаткування. Обладнання має окупатися не лише з погляду часу, але й з погляду якості продукту.

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНУ
Ресторанний бізнес – це цікаво, красиво, престижно

Щоб стати господарем прибуткового ресторану необхідно мати фінансові ресурси, працьовитість і креативне мислення. Ні для кого не секрет, що відкриття ресторану чи кафе відноситься до одного з ризикованих бізнесів, проте, якщо дотримуватись усіх об'єктивних вимог до бізнесу, - є всі шанси створити успішний заклад, підвищити свій добробут, досягти самореалізації.

1. Розробка концепції
2. Підбір приміщення
4. Складання бізнес плану
5. Розробка фірмового стилю
6. Проектування
7. Дизайн-проект
8. Технологічний проект
9. Оснащення
10. Обладнання, інвентар, посуд
11. Меблі
12. Уніформа
13. Розробка меню
14. Підбір постачальників
15. Підбір персоналу
16. Відкриття ресторану
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЇДАЛЬНІ
Базовий перелік обладнання для відкриття їдальні з лінією роздачі

Сфера комунального харчування викликає великий інтерес у підприємців. Незважаючи на різноманітність форматів підприємств громадського харчування, чимало шансів перемогти у боротьбі за потенційного клієнта має їдальня. Поряд зі своїми сучасними конкурентами їдальня може існувати у різних варіантах:

Їдальня при підприємстві, в адміністративному чи навчальному закладі
Закритий тип їдальні працює на обмежену аудиторію.

Їдальня в бізнес-центрі
Знаходиться у сегменті корпоративного харчування. Обслуговує як співробітників бізнес-центру, так і відвідувачів із вулиці.

Їдальня в торговому центрі
Надає послуги для працівників та відвідувачів торгового центру.

Міська їдальня
Відкритий тип їдальні надає послуги харчування для будь-якого відвідувача.

Основні витрати при відкритті їдальні йдуть на купівлю обладнання, яке можна поділити на дві групи: обладнання лінії роздачі та кухонне обладнання.