Піцерія - це територія, яка поєднує людей свіжою, смачною їжею ручної роботи у теплій невимушеній обстановці. Величезна кількість любителів піци робить запуск бізнесу у цьому напрямі дуже привабливим. Вибір формату закладу визначить ваші витрати.
Доставка піци додому
Найбільш економний варіант для старту.
Піцерія у форматі фаст фуд
Найбільш поширений формат для новачків, це невелике кафе чи піцерія на фудкорті. Асортимент складається з піци, легких салатів та десертів, безалкогольних та слабоалкогольних (пиво) напоїв.
Піцерія у форматі ресторан
Універсальний формат закладу, як правило, італійський ресторан. Асортимент складається з піци різних типів, салатів, гарячих та холодних закусок, безалкогольних та алкогольних напоїв. Основні витрати: ремонт приміщення та обладнання.
Піцерія з франшизи
Можливість знизити ризики бізнесу-початківця.
При виборі будь-якого формату запорука успіху – дотримання технології приготування піци, а обладнання – засіб дотримання технології. Потрібно заощаджувати на обладнанні? Можна заощаджувати на обладнанні, якщо Ви готові витрачати більше ресурсів для дотримання якості продукту: більше навчати людей, контролювати і т.д.; до меншого терміну експлуатації устаткування. Обладнання має окупатися не лише з погляду часу, але й з погляду якості продукту.